בלוג - מלח פלפל קייטרינג לאירועים
banner7_al[1]

קייטרינג לאירועים – 7 טרנדים הכי חמים הצפויים לנו בעונת החתונות 2018

כבר קשה לעקוב אחרי כל ההתרחשויות, אבל ישראל הפכה למעצמה בתחום הקולינארי, וסגנונות אוכל חדשים מופיעים כאן כפטריות אחרי הגשם. האוכל נמצא בכל פינת רחוב ובכל פינה בלב של הישראלים. תרבויות אוכל חדשות נוחתות אלינו כל הזמן, מכל העולם, ואיתם הווריאציה הישראלית שלהן – פיוז’ן ישראלי-זר.

השפעת תוכניות הטלוויזיה הפופולאריות גורמות לכולם לרצות לאכול אוכל מהוקצע ואיכותי ולאנשי מקצוע רבים לשאוף להגיש מנות מעולות בטעמן ופוטוגניות במראה שלהן. טרנד במהותו הוא דבר חולף וגם השנה צפויים לנו טרנדים מעניינים ומקוריים, שאולי יישארו איתנו לטווח ארוך ואולי לא.

טבעונות: רק אל תקראו לזה טרנד

הטבעונות היא כבר מזמן לא באמת רק טרנד, ובגישה הזאת תומכים אנשים רבים יותר ויותר ככל שעובר הזמן.

אם זה בכל זאת טרנד, אזי הוא טרנד מתמשך. כזה שלא צפוי להיעלם בקרוב, והוא תקף גם לשנת 2018. טבעונות זה הרבה דברים וזה לא רק מה שלא אוכלים, אלא גם מה שכן.

נפוץ מאוד אוכל טבעוני שבא לחקות אוכל בשרי או חלבי באופיו: פיצה, המבורגר, אוכל מבוסס ביצים, גבינות – ועוד. קיימים כיום תחליפים רבים למזון מן החי, כמו גבינות שעשוית מסויה, וכן נפוץ השימוש בפטריות ועדשים במקום בשר טחון בהמבורגר.

אבל, וזה אבל חשוב, טבעונות זה אכן מעבר לתחליפי בשר, ביצים וגבינות.

השימוש הגובר בקטניות, בחלבון מן הצומח, בשקדים ואגוזים, בחלב קוקוס ושימת הדגש על עבודה עם ירקות – יוצרים מטבח טבעוני אמיתי ועצמאי, שחושב בעצמו ואינו מנסה לחקות מנות קלאסיות מעולם הבשר והגבינות. אין כמעט חתונות טבעוניות, אבל כיום כשמדובר בקייטרינג לאירועים, מתחשבים גם בצמחונים ובטבעונים ומוגש אוכל רב שאינו מן החי.  

כל מה שפוטוגני: אוכל שמצטלם טוב ומוגש נפלא

אנשים אוהבים את הקנקן ולא רק את מה שבתוכו.

אנחנו בעידן האינסטגרם ותמונות של אוכל שנראה מצוין מופיעות בכל מקום. כולם מצלמים את מה שהם אוכלים, ולכן מסעדנים ובעלי קייטרינג שרוצים לקבל במה דיגיטלית, משקיעים בנראות ובהגשה. מדובר באטרקציה של ממש. דומה לפעמים שכבר לא משנה מה הטעם של האוכל, אלא איך הוא מצטלם.

ניתן בין היתר לפגוש מנות שמוכנות על המקום ועצם ההכנה על המקום, תוך מתן פרזנטציה מעניינת ומושכת עין, מושכת גם את האורחים ואת המצלמות שלהם. האלמנט הויזואלי של האוכל צבר וממשיך לצבור תאוצה מתמדת, וגם הוא לא נראה בדרכו להיעלם בקרוב.

אוכל אסייתי

אוכל מהמזרח הרחוק תוקף אותנו גלים-גלים כבר זמן רב ועדיין ממשיך לצבור תאוצה.

זה לא רק סושי מיפן או מוקפצים מתאילנד, גם סצנות האוכל ההודי, הקוריאני והוייטנאמי מתרחבות ואיתן תרבויות אוכל נוספות מהמזרח. מסעדות אסייתיות רבות מצליחות היום בסצנה הקולינארית הישראלית, כולל מסעדות יוקרה בעיר הקשוחה תל אביב, והטרנד האסייתי לא פוסח גם על חתונות וקייטרינג לאירועים.

יש למה לצפות.

חומרי גלם טריים ומזון “שוק”

הפרפקציוניזם חודר לתעשיית המסעדנות והחתונות, שרק הופכת ליותר ויותר דרשנית.

הלקוח הישראלי הוא לא סלחני באופיו ואם נפלתם איתו פעם אחת, יש סיכוי סביר שנפלתם לתמיד. שוקי איכרים שמפוזרים ברחבי הארץ ונטייה גוברת לצריכת מזון איכותי ובריא גורמים לישראלים להעדיף, באופן הגיוני, חומרי גלם טריים. החיך הישראלי משתפר עם הזמן והוא יודע לזהות מתי מנסים לעבוד עליו עם אוכל מופשר. חלק מהעניין של חומרי גלם טריים ומבוססי עונה הוא מנות ה-“שוק” שצוברות תאוצה, גם כאן אפשר לומר “כפטריות אחרי הגשם”. מנות שוק קלאסיות מוצאות את עצמן מככבות באירועים בתדירות הולכת וגוברת.

ברים ניידים

איפה שיש ביקוש, יש היצע, וניתן לחזות ביותר ויותר ברים ודוכנים ניידים של אוכל שממוקמים ברחבת האירוע ומציעים אוכל ספציפי – לעיתים מדובר במזון סטנדרטי ולפעמים מדובר במזון יותר מתוחכם ומקורי ובעל נגיעות מעניינות.

מדובר בגימיק ובטרנד מעניין שממשיך לצבור קהל.

ניתן למצוא ברים ודוכנים לכל סוג של אוכל, החל מאוכל מתוק כמו ואפל בלגי ודונאטס, ועד לאוכל ים תיכוני, אוכל איטלקי, דוכן מאפים ובורקס, עמדת סלטים, עמדת אוכל אסייתי – ועוד.

אוכל ישראלי מבוסס עדה

הישראלים עדיין מאוד מחוברים לשורשים הספציפיים שלהם.

הם אוהבים לבוא לחתונה ולראות את האוכל שגדלו עליו ולעיתים לא תרים אחר קולינריה מתוחכמת או פורצת דרך. אוכל גאורגי, למשל, הפך למאוד נפוץ בארץ ושכיח כשמדובר בקייטרינג לאירועים. ניתן להגיע לאירוע ולראות מנות של סביח מפורק שמרכיבים לבד, ספינג’ מרוקאי, בלינצ’ס, כיסונים ועוד מאכלים משלל העדות הקיימות בארץ. פעמים רבות מדובר במנות מוכרות שאהובות גם על מי שלא משתייך לאותה עדה.

פיתות!

לא נותר עוד מה לומר על הפיתה, אבל איכשהו, למרות הוותק שלה, למרות הניסיון שלה, למרות הגיל שלה ולמרות כמה שהיא כבר מוכרת – היא מצליחה להפתיע ולרגש בכל פעם מחדש, ואפילו להצליח להיות מקורית.

מדובר באותה גברת בשינוי אדרת, אבל כשהגברת כל כך טעימה ומגוונת, היא תמיד עובדת. הפיתות מופיעות בכל מקום וכרגע נמצאות בשיא פריחתן. זה נכון גם למסעדות, גם לאירועים, גם לישראל וגם לעולם. אנחנו בעד. 

 

אוכל ברמת מסעדה וטכניקות מולקולאריות

הישראלים נחשפים יותר ויותר לאוכל איכותי, יצירתי ומפתיע.

בעיקר דרך מסך הטלוויזיה ושלל תוכניות הבישול התחרותיות שיש לתקשורת הישראלית להציע. השאיפה להגיש אוכל ברמה גבוהה, עם מרקמים מעניינים, שילובים מפתיעים ובעל איזון טעמים גבוה – הגיעה באופן משמעותי גם לקייטרינג לאירועים ולחתונות.

הרבה אנשים רוצים לטעום אוכל שמוכן תוך שימוש בטכניקות מולקולאריות והמילים “כוכבי” ו-“מישלן” מקובלות מאוד כיום בטרמינולוגיה הקולינארית הישראלית.

מסעדות שף ישראליות מצליחות מאוד בעולם וגם סצנת המזון המקומית נהנית מההשלכות.

אנחנו ב-“מלח פלפל” קייטרינג והפקות, נשמח לתת מענה הולם לצרכים של האירוע שלכם, בין אם אתם צריכים קייטרינג לחתונה, קייטרינג בשרי, קייטרינג חלבי כפרי, קייטרינג כשר, קייטרינג על האש או כל סוגה אחרת של קייטרינג, הכל כחלק מארגון שלם והפקה מהוקצעת של האירוע.

מחכים לכם.

כבר קשה לעקוב אחרי כל ההתרחשויות, אבל ישראל הפכה למעצמה בתחום הקולינארי, וסגנונות אוכל חדשים מופיעים כאן כפטריות אחרי הגשם.

האוכל נמצא בכל פינת רחוב ובכל פינה בלב של הישראלים.

תרבויות אוכל חדשות נוחתות אלינו כל הזמן, מכל העולם, ואיתם הווריאציה הישראלית שלהן – פיוז’ן ישראלי-זר. השפעת תוכניות הטלוויזיה הפופולאריות גורמות לכולם לרצות לאכול אוכל מהוקצע ואיכותי ולאנשי מקצוע רבים לשאוף להגיש מנות מעולות בטעמן ופוטוגניות במראה שלהן. טרנד במהותו הוא דבר חולף וגם השנה צפויים לנו טרנדים מעניינים ומקוריים, שאולי יישארו איתנו לטווח ארוך ואולי לא.

לחצו למידע נוסף והזמנות שירותי קייטרינג לאירועים

קייטרינג ליום הולדת

קייטרינג ליום הולדת 12אוכל מהווה כיום גורם בעל חשיבות רבה מאוד עבור כל אירוע. יתר על כן, האוכל הוא הרבה יותר מה”דלק” שלנו. כיום האוכל הוא דרך חיים, הבחירה לאכול דברים מסוימים משליכה על הרבה יותר מההחלטה המיידית – והתודעה הזאת משפיעה על כל ההתנהלות עם אוכל בכל היבטי החיים, וכן – גם באירועים.קרא עוד >

הפקת חתונה בטבע

 

הפקת חתונה בטבע

החתונה היא היום החשוב והמרגש ביותר בחיי הכלה, החתן וכל בני המשפחה. על מנת ליצור חוויה שתיזכר בקרב כל המשתתפים בתור אירוע מיוחד במינו, משפחות רבות בוחרות כיום הפקת חתונה בטבע, משום שפעמים רבות היופי של הנוף הוא ייחודי כל כך, ששום פתרון עיצובי מעשה ידי אדם לא ישתווה אליו.קרא עוד >

קייטרינג אסאדו בשטח

 

ישראלים אוהבים לעשות “על האש“. על כך אין כל ויכוח. אך עם כל הכבוד למנגל הישראלי, מדובר בסוג של צעצוע לילדים, כשמשווים אותו למתקן האסאדו המסורתי.מה זה בדיוק אסאדו, מדוע מומלץ לעבוד עם אנשי מקצוע מיומנים שכבר הקימו קייטרינג אסאדו בשטח ולמה אסאדו זה מה שאתם צריכים בשביל שהחגיגה הקרניבורית שלכם תהיה לא פחות ממושלמת? על כל זה ועוד, במאמר שלפניכם.קרא עוד >

קייטרינג לחתונה בטבע

טרנד החתונות בטבע

נראה כי קייטרינג לחתונה בטבע שהינו חלק מהטרנד המבורך שעיקרו הפקת חתונה בטבע, מהווה שלב מתבקש באבולוציה של תעשיית החתונות הארצישראלית המודרנית. מובן שמדובר היה בתהליך מורכב ביותר, אך בגדול ניתן לראות כי הוא כולל שלושה שלבים מרכזיים בלבד. בשלב הראשון התקיימו כל החתונות בישראל באולמות אירועים סגורים ואילו בשלב השני עלתה קרנם של גני האירועים. גני האירועים טשטשו את הגבולות שבין החוץ לפנים והכניסו משב רוח מרענן לאירועים הסגורים.קרא עוד >

קייטרינג בטבע – יקר יותר?

אולי, אבל שווה את זה!

בחרתם לעשות חתונה בטבע? מפיקים יום גיבוש בעבודה? חוגגים יום הולדת לבן משפחה על חוף הים או בשמורה? בכל אחד מהמקרים הללו תוכלו להזמין קייטרינג שיגיע לכל נקודת ציון שתבחרו; עם ציוד נחוץ, אוכל טרי וחם וכל מה שנדרש כדי להפיק לכם ולאורחים ארוחה מושלמת תחת כיפת השמיים. היום כבר לא צריך להתפשר – גם בטבע ניתן ליהנות מארוחה משותפת משובחת, עם מבחר מנות של אוכל טרי. קייטרינג בטבע ישדרג עבורכם כל אירוע, כל מפגש וכל פעילות בקלות וביעילות.קרא עוד >

קייטרינג לאירועים

בכל הנוגע לקייטרינג לאירועים, מגמות 2017 כבר כאן ובכוחן להפוך את האירוע להרבה יותר מוצלח, לפחות מהבחינה הקולינרית. אילו טרנדים יספקו חוויה לכל החושים? ומדוע כדאי לאמץ אותם? לפניכם כל המגמות הכי חמות בתחום.קרא עוד >

קייטרינג חלבי בטבע – דברים שחובה לדעת

האפשרות ליהנות מארוחה חלבית מפוארת ומגוונת בחיק הטבע היא מבורכת ומענגת במיוחד: בלי מאמץ מצידכם, בלי לשבור את הגב ולסחוב ציוד כבד, בלי לדאוג לקרחומים וצידניות, כלים חד פעמיים ושאר ירקות – תזכו (אתם והאורחים / העמיתים / בני המשפחה / החברים שלכם) ליהנות מחוויה קולינרית תחת כיפת השמיים.קרא עוד >